Therapie Den Haag

Ik werk inzichtgevend. In de therapie staan verandering en/of acceptatie centraal. Ik begin te onderzoeken hoe je denkt, hoe je met je gevoel omgaat en of je daarin misschien valkuilen voor jezelf hebt gemaakt. Gaandeweg leer je omgaan met bepaalde emoties.

Wij doen het samen. Jij vindt de oplossingen, jij brengt ze in de praktijk. Daarbij concentreren we ons niet op waar het misgaat of waar je tekort schiet, nee, onze wegwijzers zijn jouw kracht, je eigen succes uit het verleden. Jij bent het uitgangspunt, vertrekpunt en eindbestemming.

Ik werk vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid, intuïtie en helderheid. Ik verwacht eerlijkheid, openheid en motivatie. En jij kunt vertrouwen, respect, eerlijkheid en vakmanschap van mij verwachten.

Duur en doelstellingen

De therapie bij Psycholoog Den Haag bestaat doorgaans uit 5 tot 10 sessies. Aan het einde van de eerste sessies formuleren we samen de doelstellingen en geef ik aan hoeveel sessies ik ongeveer nodig zullen hebben om die te bereiken.

De verschillende therapie vormen bij Psycholoog Den Haag

 

Contact Psycholoog Den Haag

Heb je nog vragen over therapie Den Haag of wil je weten of ik je kan begeleiden? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email.