Relatietherapie Den Haag

Gaat het gewoon niet meer?

Natuurlijk, ruzie hoort erbij. Heel normaal en heel gezond. Maar, het moet niet te gek worden. Waarschijnlijk weten jullie het al een tijdje, het gaat gewoon niet meer. Het geduld dat je eerst op kon brengen, de charme die je zag in bepaalde onhebbelijkheden, het gevoel ‘maatjes’ te zijn – het is allemaal verdwenen.

En nu ziet het er allemaal zó somber uit dat jullie twijfelen of jullie wel samen verder moeten gaan.

Onze relatietherapeuten

Wij geven alle twee relatietherapie, het is wel zo dat EFT relatietherapie alleen mogelijk is bij Renee Verbrugge. Lees meer over EFT therapie op mijn eigen website: EFT Relatietherapie Amsterdam.

Het is niet te laat

Maar waarschijnlijk ben je wel aan de late kant, hebben jullie het te lang ‘maar aangezien’, ‘gehoopt dat het over zou gaan’ en ‘ach, je hoort zo veel verhalen’. En dan ineens zijn jullie zo’n verhaal. Het is gelukkig niet té laat. Jullie hebben er goed aan gedaan het niet per se zélf te willen doen allemaal. Het is zelfs vaak zo dat koppels die in relatietherapie gaan er met een sterkere band vanaf komen.

Handen uit de mouwen voor de liefde: relatietherapie Den Haag

Wij zullen in eerste instantie samen met jullie opnieuw naar jullie als individu en in relatie tot elkaar kijken. Waarschijnlijk hebben jullie inmiddels oogkleppen voor elkaar op en ‘zien’ jullie elkaar dus niet meer. Misschien heeft één van jullie wel een heel ander probleem dat tussen jullie onuitgesproken bleef – een depressie bijvoorbeeld, een burn-out of een onverwerkt trauma.

Iedere relatie is anders, dus we weet niet wat jullie weer opnieuw aan elkaar kunnen laten zien, maar we weet zeker dat het er is. Daarmee doorbreken we de neerwaartse spiraal en kunnen we samen aan de slag. ‘Liefde is een werkwoord’, luidt het gezegde en dat geldt in mijn praktijk zeker. En we zeggen het maar vast, we gaan echt aan het werk.

Relatietherapie verbetert de kwaliteit van een relatie. Je kunt aan allerhande aspecten van jullie samenzijn werken. Niet omdat het slecht gaat, maar omdat jullie vermoeden dat het nog mooier kan en daar graag samen, en met een psycholoog dieper op in willen gaan.

Lees meer over wat relatietherapeut Den Haag voor je kan betekenen.

Contact

Herken je jezelf of heb je een vraag over relatietherapie Den Haag? Bel of mail naar Psycholoog Den Haag voor een afspraak. Of neem een kijkje op de website van Margot Slagter – Relatietherapie Den Haag.